Uncategorized

Master Chef Andrei – Unde e carnea de porc?

Într-o zi, eram cu Alex și guru-ul nostru al braisingului în bucătărie și ne pregăteam să gătim un preparat delicios din carne de porc înăbușit. Guru-ul nostru a început să ne explice cum să adăugăm diferite ingrediente pentru a obține un preparat perfect înăbușit.

Cu toate acestea, pe măsură ce guru-ul nostru vorbea, Alex și cu mine am observat că aroma din bucătărie nu era deloc atractivă. Într-un final, am descoperit că guru-ul nostru uitase să adauge ingredientul principal – carnea de porc – în oala de înăbușit!

Am început să râdem cu poftă, iar guru-ul nostru, un pic jenat, a început să se scuze și să caute carnea de porc prin bucătărie. În cele din urmă, am găsit carnea de porc și am adăugat-o în oală, iar preparatul nostru a devenit delicios.

De atunci, am glumit mereu cu guru-ul nostru al braisingului că dacă nu ai carne de porc, nu ai nicio șansă să obții un preparat de înăbușit perfect. Dar trebuie să recunoaștem că sfaturile sale ne-au fost de mare ajutor în alte situații și îl considerăm încă un adevărat guru al bucătăriei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *