Uncategorized

Master Chef Andrei – Înăbușirea fructelor de mare

Într-o seară, am decis să facem un fel de mâncare inedit, care implică înăbușirea fructelor de mare în sos de usturoi și vin alb.

Am început să pregătim ingredientele și să le punem la înăbușit. Dar în timp ce așteptam ca fructele de mare să se gătească, am început să povestim și să râdem. Am uitat de timp și am lăsat fructele de mare prea mult la înăbușit.

Când am deschis capacul oalei, ne-am dat seama că creveții și caracatița erau prea tari și nu puteau fi mâncați. În loc să aruncăm totul, am hotărât să facem o glumă. Am scris pe meniu că avem un nou fel de mâncare numit “Fructe de mare cu antrenament de înot” și am descris felul de mâncare ca fiind o combinație între fructe de mare înăbușite și o experiență de antrenament pentru mușchii maxilari.

La început, clienții erau puțin sceptici, dar după ce am explicat situația, au început să râdă și au comandat chiar și felul de mâncare. Așa că am reușit să transformăm un dezastru culinar într-o poveste amuzantă și să ne păstrăm reputația de bucătari inovativi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *