Uncategorized

Master Chef Andrei – Alex și termometrul

Hei, prieteni bucătari!

Astăzi vreau să vă povestesc o întâmplare amuzantă care mi s-a întâmplat alături de adjunctul meu, Alex. În mod normal, suntem o echipă foarte eficientă și bine organizată, dar ieri a fost o zi plină de incidente comice.

De la noul nostru termometru pentru carne, la care ne-am întors cu încântare, totul părea să meargă perfect. Însă, după câteva minute de măsurat temperatura fripturii, Alex s-a hotărât să ia temperatura la tot ce se afla în bucătărie. A ajuns să ia temperatura frigiderului, a sertarului cu condimente și chiar și la ibricul de cafea. Da, ai auzit bine, la ibricul de cafea!

A fost amuzant să-l vedem pe Alex cum se încruntă, încercând să înțeleagă de ce temperatura ibricului de cafea era atât de importantă. Bineînțeles, nu am putut să nu-l întrebăm ce anume căuta și de ce era atât de preocupat de temperatura ibricului de cafea.

În cele din urmă, am reușit să-l convingem pe Alex să-și îndrepte atenția către friptura noastră și am reușit să o gătim perfect, chiar și fără termometrul nostru de încredere.

Așadar, dragii mei, am învățat că trebuie să fim foarte atenți la ce ne concentrăm în bucătărie. În caz contrar, putem ajunge să măsurăm temperatura la tot ce se află în jurul nostru, inclusiv la ibricul de cafea!

Cu drag, Bucătarul Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *